Lördag

Promenix i solen med byrackan min. Vi struntade i alla möjliga "obehöriga äga ej tillträde" skyltar. Man lever bara en gång.
Laddade upp tidigt imorse med en stor kopp te. Fin kopp dessutom, ett måste! Så otroligt fin dag idag. Nu är det verkligen vår. Såg både snödroppar och krokus. Lycka. Har kommit fram till at kaffe är så mycket godare med coffee syrup, tips till er som inte är upplysta. Från nedervåningen hörs klassisk musik, fadern min... Råkade tidigare bläddra lite i boken "En dag" av David Nicholls och fastnade direkt, jag har ju sett filmen ett antal gånger men hade inte riktigt funderat på att läsa boken. Den står definitivt på tur efter att jag plöjt igenom Jane Austens "Sense and sensibility" vilket btw tar århundraden att läsa med tanke på att det är 1800-tals engelska. MEN, älskar Austen. Tycker lite synd om min omgivning som måste höra mig citera de episka replikerna i de flesta situationer, men kan ju inte låta bli!

Jag måste tipsa om denna filmen, Lats night. Hemskt sevärd. Det är en sådan där film som ger tittaren något att fundera över, en tankeställare. Sen tycker jag ju om skådespelarna. 


Visst finns det annat

//italy Posterad under täcket och lyssnar på fin musik. Trots det underbara vädret har jag pluggat sistasekunden-matte i x antal timmar men jag kompenserade en smula genom att frysa en stund ute på altanen. Det hjälpte, lite i alla fall. Sved dock lite att många coola polare spelade brännboll, fikade och njöt i gräset samtidigt som jag räknade ut bl.a 10 i princip exakt likadana tal om sannolikheten av att ta upp en svart kula istället för en vit ur en påse. Japp.

Förretsen, det där med kvällspromenad, det ska nog bli en vana.

whenever you

Från min utländska vän. Mycket hinner hända på två år.

Mind is a razor blade

Det var länge sedan jag var så här stenförkyld. Oförkämt. Läxberget bara växer. Jag såg en dålig film när jag borde ha pluggat. Men huvudet var så tungt att det släpade i marken och vad gör man då? Men helgen har varit febrigt bra. Hade knytis med lite nya människor, det var riktigt trevligt och SÅ god mat. Jag bjöd på lite danskt till sällskapets förvirring, oklanderligt gott var det dock. Nu ska det inte stirras mer på denna halvtomma sida. sovdags. Föreställer mig frukostens innehåll istället för att räkna får, knasigt.

Storstaden

Långa cafébesök omgivna av tre meter höga bokhyllor. Spontant biljettköp till koncert med Kathleen Edwards, sena stjärnklara kvällar, nutella och bananpannkakor på ströget, ett dussin SECOND HAND-butiker till vårt förfogande, take away nudlar i solskenet, mysigaste storasyster och 4 fantastiska vänner. Köpenhamn vara bara bra.
//bild
//bild
Den här låten plus Bon Iver blir bara ren magi. Gåshud, tårar, allt.

RSS 2.0