Nailed to this thing called ground

Fint på en Söndag kväll. Den här helgen har varit så bra, men jag ska försöka se positivt på veckan som kommer. Tror det är på tiden att boka min Way out west-biljett dessutom. Åh vad jag ser fram emot att åka till Köpenhamn och besöka min syster. Bara tre veckor kvar.

Annat fint att lyssna på:

ompysslad


Igår var en av de avgort bästa dagarna på länge. Mina vänner överraksade mig med en heldag av massage, bad,bastu, fruktdrinkar, hemmagjordpizza, ansiktsmask och manikyr. Tror den slår alla andra presenter jag fått. Så mysigt att gå runt i bikini och badrock och bara bli ompysslad av sina vänner en hel dag. Massor av tack till er.

Tomgång.

Vilken händelserik dag. Många ansikten. Känner att min hjärna inte kan ta in mer intryck just nu. Det blev fullt för drygt en timma sedan vilket resulterat i en ovälkommen huvudvärk. Men det gör inget. Den här låten, eller rättare dagt det här fantastiska bandet räddade min dag, faktiskt. Tack syster för att jag har detta album i handen, på riktigt.


Way to succes.

Jag har sökt jobb. Det känns riktigt bra. Trodde aldrig det skulle bli av. Besökte stadens fina kaféer och gav CV till de behövande. Blir tvungen att le lite för mig själv. Det var intressant att se hur ett inställsamt "Vad kan jag stå till tjänst med?" snabbt förvandlades till ett bistert "jaha.. ja vi har väldigt många sökande i år så det blir nog inget för din del men.. har du ett CV kan jag ta det" efter att jag artigt framfört mitt intresse. Bra att jag inte skrev så mycket nu när det verkade så hemskt belastande för de stackars arbetsgivarna att endast ta emot ett CV.

Hörde att det var alla hjärtans dag idag förresten. eller vem sa det..?

Gårdagen bjöd på skridskotur på Lidan tillsammans med bundisen min. Det var fint..fast mest läskigt. Jag lovar det brakade till ett flertal gånger. Men jag stapplade (notera staplade) snabbt därifrån. Mycket diskret såklart, absolut..
Nästa hållplats blir Göteborgsoperan, myrorna och le petit café. Bara bra.
work in progress. vi får se..

bohemia

Jag har en vision.. japp. En vision om sportlovet 2012. Den består av följande: ett stycke knäckebröd med obegränsad mängd avocado, en varm filt, Norah Jones (självklart), te -helst chai+skummjölk, "The Holiday" samt sträckläsning av Jane Austens pärlor. Det vore fint det.
Något som är säkert är i alla fall att jag ska på musikal, West side story på Göteborgsoperan! Lycka. 
Jag satt ensam på ett café idag innan dansen och insåg att det borde man göra oftare. Ibland åtminstone. Så ortoligt rofyllt att bara sitta med en varm kopp och stirra ut genom fönstret på folk som går förbi. Osammanhängande tankar för en gångs skull. Jag är sur på logiskt. Fast mest sur är jag på matte B. Men den här gången ska det gå bra, logiskt eller inte.
http://weheartit.com/entry/15936353



sweet concussion..

..i wish you would have left me there. lying on the street. my thoughts scattered like broken glass around me. patientally, i'd be waiting for the rain to wash that memory away. now, my bones won't follow my will. the connection is lost. useless.
a critical stare towards an unmerciful reflektion.
and of little consequence.
though, rumour has it that there is still hope for things once lost.

RSS 2.0