since this is it.

andas rök från ett stearinljus, fast jag hört att det är farligt. som röken från cigaretten. det är läskigt efteråt, när man handlar utan att tänka. ibland är det bra, extra bra. det är märkligt när nya ögon ser det man själv sett tusen gånger om. man får perspektiv. börjar lägga märke till små saker. om platsen, om mig. dagen innan igår var så himla bra. allt efter var suddigt. dels för att jag har ett rött öga. tycker inte om när något så litet begränsar mig. känner mig töntigt poetiskt lagd. tror det märks. raderar de flesta pronomen, som många andra. men det är sent nu, till och med tidigt kanske. det mesta är för sent.
värst är nog ändå att vänta på något som man vet att när det äntligen är där, kommer det ändå inte att vara nog.
muntert. jag får väl avdramatisera mig själv med att säga något riktigt trivialt och svenskt. något som förväntas...hmm....jag har det. det ska bli sol och varmt nästa helg. jag är uppriktigt glad.

..and he sees the curvature of the earth, for the first time.

När jag såg den här scenen för första gången blev jag fullkomligt förtrollad. Kanske måste man se hela filmen för att se den där dubbeltydigheten i det hon berättar som är så himla fin, men ändå. Jag önskar att jag kunde berätta en historia med den inlevelsen och glöden hon har. All kärlek till den här filmen.

Keep calm, and find yourself a Mr Darcy.

Source: Lykke Li

22.41 och jag gör läxor. Jag är inte glad. Tröstätit kakor, kändes bra..en stund. Helt ärligt skulle jag kunna somna på en flyplansvinge just nu. Skulle kunna sova sådär som på bilden också, inga problem. Ännu bättre. Men här sitter jag i min säng och FÅR inte sova. Fruktansvärd känsla. OK, bra. Då har vi klarat av lägesrapporten. Förövrigt (...) är det ganska trevligt för på fredag bär det av till Köpenhamn än en gång. Helg låter nästan lika bra som att sova nu. Förövrigt, har jag LALEH i mitt huvud. Men varsegod, jag är snäll och delar med mig: http://www.youtube.com/watch?v=L-bxuRKbFLk
Fred!
......(fraud)


-

"[Justin] immediately responded that this is kinda what he dreams of: that his album is meant to be played in front of small crowds, and that he was looking forward to it..."

RSS 2.0