Festival

Nu var det ett tag sedan jag skrev. I fredags var jag på Kullenfestivalen i Skara, visserligen en ganska liten och lokal festival men banden var bra och gratis musik kombinerat med ett fantastiskt vårväder kan man ju bara inte säga nej till. Mina favoritband var:

Utkast

När inga ord hjälper.  /thelastpassenger

 

Kanske var det meningen, kanske inte, hur som helst hade jag varit på väg ut i natten utan destination. Planen var att inte ha någon plan. Att vända samhället ryggen genom att stirra det rakt i ögonen. Som två lejon på savannen. Skillnaden för mig var bara att jag inte kunde se min fiende. Jag slogs blind i mörkret för rätten till existens. Jag hade lämnat trapphuset och den klaustrofobiska lägenheten jag tvingat mig själv kalla ”hemma” innan jag visste ordet av det. Trafiken utanför, stadens muller chockade mig. Som en örfil och ett hånfullt skratt, förnedringen sved mer än själva slaget. Min fiende var större än jag trodde. Jag tvekade på trottoaren. Vad var det jag ville uppnå egentligen?

 


lyssnar...


Det här gjorde jag i helgen...

Mina polare Elin och Matilda har fyllt 18 år och ställde till med ett riktigt lyckat party i Lördags. Duktiga Andrea summerade kvällen med denna fina filmen.

RSS 2.0